Tjenester

Fotografering av familien, musikkvideo eller hjelp med nettside for bedriften? Foto, Video & Web - Haakon Sundbø hjelper deg gjerne!


Foto
Kontakt meg om du ønsker rimelig hjelp med foto. Enten om det er bilder til konserter, arrangementer, prospekter, barnefotografering, familiefotografering, konfirmansjonen, reportasjer, reklamer, bedriftspresentasjoner,  årsrapporter, magasinfoto, foto til nettsider eller aviser; Sammen med ditt ønske skreddersyr jeg en fotografering etter ditt behov. Om du ønsker, kan jeg også filme i løpet av fotograferingen.
Video
Ønsker du en video produsert? Ikke noe problem! Jeg lager video etter ditt ønske. I tillegg lager jeg videofilmer til nettsider og/eller TV. Jeg leverer i ønsket distribusjons format, enten det er DVD, Blu-ray eller på Web. Jeg hjelper deg også med å synliggjøre videoen på sosiale medier og video-portaler. Utstyret og erfaringen har jeg, det eneste du trenger å kontakte meg. Jeg gjør bla. intervju, konserter, promotering, dokumentar, arrangementer, reportasjer, reklame, bedriftspresentasjoner, instruksjonsvideoer og inspirasjons film.
Web
Er bedriften eller foretaket ditt interessert i å bli synlig på nett? Jeg lager nettsider, facebook-sider og synliggjør ditt foretak på kart-sider som google-maps og bing. Kontakt meg for om du ønsker å utnytte din bedrifts potensiale på internett. HTML, CSS, JavaScript, CMS og brukervennlighet er ting jeg har stor interesse for, og kanskje min lidenskapene kan bidra til at din synlighet på nettet blir vellykket! Nettsidene jeg lager baseres Wordpress.