Siden 2014 har jeg vært endel av gjengen som lager magasinet Det Skjer i Kragerø(DSIK). Det skjer i Kragerø er et magasin på ca 90-200 sider fordelt omtrent 50/50 på redaksjonelle sider og annonsesider. Det blir gitt ut 3-4 magasiner i året og opplag per magasin er 25000-45000 ex. Arbeidet her har gitt meg mye lærdom, masse erfaringer samt et større nettverk. Det er spesielt moro å jobbe med alle folka; Stina, Ingvild, Per Stian(Pers Kommunikasjon), Nina, Per og Espen(pluss alle de andre som har vært involvert opp igjennom årene). Spessielt har Espen Johannessen vært en sentral person som jeg har lært mye av. Jeg har blitt gitt mange forskjellige muligheter i løpet av de 6 årene jeg har vært med å lage magasinet.

Arbeid som har vært spesielt lærerikt:

Flere av bildene jeg har tatt i forbindelse med magasinproduksjonen har jeg lagt i min Portefølje. Så langt har jeg fått vært involvert(i forskjellige omfang) i produksjonen av 21 magasinutgivelser. Jeg gleder meg til nr. 22!

Her er hva gjengen i Det Skjer i Kragerø sier om meg:

Den unge mannen har med talent, kyndighet og innsats erobret magasinproduksjonens vindfulle høyder. At det blåser på toppen er kun inspi-rerende for den begavede driver av enkeltmannsforetaket Foto, Video & Web – Haakon Sundbø. Lik en askeladd inspirert av Leonard Cohens First We take Manhattan har Haakon beveget seg fra forstaden Helle via urbane Kragerø, til erobring av Universitetet i Agder, hvor han studerte og siden ble ansatt. Med sin unike kombinasjon av formell og uformell kompetanse tilbyr mannen som trives best på Jomfruland en sommerkveld med et kamera i hånden foto-, video-, web-, grafiske-, some-, markedsførings- og kurstjenester. Som man forstår må det lange setninger til for å beskrive medarbeideren som startet i mediehuset på Andølingen 6 i 2014, som beskrives som nysgjerrig, inspirert, kreativ og sosial, og som i tillegg elsker å teste ny kamera-teknologi. Kollegene setter stor pris på Haakon.

– Hentet fra www.detskjerikragero.no/dsik-gjengen/
Haakon Sundbø - Foto: Per Stian Johnsen
Haakon Sundbø | Foto: Per Stian Johnsen

Les mer om Det Skjer i Kragerø på nettsiden detskjerikragero.no og se presentasjonen av gjengen her.