Noen ganger, når de riktige tonene, klangene, melodiene, rytmene og harmoniene kommer sammen, skjer det noe som er vanskelig å beskrive.

God musikk er så mangt, men ved bruk i film er det en ting jeg finner viktig: tekstur.

Når jeg hører sanger som gjør at jeg kan lukke øynene og se for meg bilder og ta på stemninger, føle følelser og erindringer, legger jeg dem i en spilleliste på Spotify. Dette er så en ressurs jeg så kan bruke når det er en film som skal klippes og settes sammen. Hører jeg gjennom noen av sangene, finner jeg kjapt og enkelt noe som kan hjelpe meg å bygge opp under klippene som vises i filmen og uttrykket jeg ønsker å få frem. 

http://open.spotify.com/user/nokaah50/playlist/31zr2uwGEmhQ4gTn8QXwrs

Spillelisten er tenkt for deg som trenger musikk til videoklipp du klipper sammen, deg som trenger litt musikk for å bli inspirert eller bare liker å høre på noe digg.
Det som er en av de fineste tingene med musikk er at den kan inspirere. Bruk denne spillelisten til å la DEG inspirere!